Teltház! FMC SzÉN | Nyújtsd a kezed!

Meseest felnőtteknek Boros Lucával

2020. 08. 28.

18 óra

Helyszín:

Kovács Margit Kerámiamúzeum

Nyújtsd a kezed! – Meseest felnőtteknek a Kovács Margit Kerámiamúzeumban Boros Luca alkotó-fejlesztő meseterapeutával.
 
Mesék, népdalok, mondókák és zenés improvizáció kapcsolódik a Kossuth-díjas Kovács Margit keramikusművész gyűjteményéhez egy könnyű nyári estén.
A párkapcsolat témakörét bontogatja a 90 perces program. Az érzések viharában, ahol hangsúlyt kap a csalódás, bánat, öröm, megbocsátás és boldogság, mi más nyújtana védelmet, mint a felemelő kerámiagyűjtemény és a szorongásoldó dallamok.
Az archaikus embert sem kerülte el a baj. Tudott róla mesélni, elmondta bánatát, kikiáltotta örömét vagy épp táncra perdült. Tapasztalatait bölcsességként ismerjük fel a népmesékben.
Tegyünk együtt egy izgalmas sétát az érzelmek felelevenítésében, akár feldolgozásában a régi tudás és az új eszközök támogatásával. Ha van párkapcsolatunk, azért, ha nincs, akkor pedig annak érdekében.
 
A program a Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva keretein belül valósul meg.
 
A létszám korlátozott (30 fő), a részvétel regisztrációhoz kötött: regisztracio@muzeumicentrum.hu.
18 éven felettieknek szóló program!
 
Kiállítási belépőjeggyel látogatható.
 
A programváltoztatás jogát fenntartjuk.
 
Az FMC eseményein kép- és videófelvétel készülhet. Részvételével Ön hozzájárul ahhoz, hogy az FMC a felvételeket közösségi média felületein és honlapján felhasználja. Hozzájárulását az info@muzeumicentrum.hu címen bármikor visszavonhatja.