Zene a szabadban

– Utcazenészek versenye az Art Capitalon

Szentendre, 2018. június 22–23.

Hét emblematikus helyszín, óránként változó fellépők, hangulatos koncertek – így néz majd ki az Art Capital utcazenész-versenye Szentendrén.

A fődíj: 500 000 Ft

Erre az alkalomra különleges érme készül, melyhez a Ferenczy Múzeumi Centrum és partnerintézményeinek rendezvényeire váltott belépőjegyek megvásárlásával, illetve a szentendrei partnerüzletek (galériák, ajándékboltok, kávézók, cukrászdák, éttermek) látogatói vásárlásuk vagy fogyasztásuk mértékében jutnak hozzá. A fődíjat az nyeri, aki a legtöbb érmét kapja a közönségtől.
A részvételt nyerő zenekaroknak a szervezők – kérésre – díjmentesen biztosítanak kollégiumi szállást és napi egyszeri meleg étkezést.
Jelentkezni május 12-e 24:00 óráig lehet az utcazene@muzeumicentrum.hu címen egy demofelvétel internetes linkjének elküldésével és a következők adatok megadásával: a formáció neve, a résztvevők neve, a képviselő neve és elérhetősége. Valamennyi jelentkezőnek küldünk egy regisztrációs lapot, melyet legkésőbb három napon belül kitöltve várunk vissza. Ezt követően 24 órán belül visszaigazoljuk a regisztrációt.

Mindenkit szeretettel várunk az idei nyár egyik legizgalmasabb művészeti programjára, az Art Capital utcazenész-versenyére!