A honlapunk (www.muzeumicentrum.hu) vagy bármely oldalának megnyitása az alábbi nyilatkozatunkban foglaltak elfogadását jelenti. A honlap szerkezete, külalakja, tartalma a Ferenczy Múzeumi Centrum szellemi alkotása, szerzői jogvédelem alatt áll.

A honlap információi kizárólag a forrás megjelölésével alkalmazhatóak. A honlap eredeti tartalma, illetve annak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, videó, animáció, stb.) csak a Ferenczy Múzeumi Centrum előzetes írásbeli engedélyével használható fel.

A honlap eredeti tartalma, illetve annak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, videó, animáció, stb.) bárki által szabadon felhasználható, idézhető és többszörözhető – feltéve, hogy a további felhasználás nem üzleti, kereskedelmi célból történik és a forrás feltüntetésre kerül. A másodközlésnek meg kell felelnie a sajtószabadságról és a médiatartalmak alapvető szabályairól szóló 2010. évi CIV. törvény, a Büntető Törvénykönyv (2012.évi C. tv.), a Polgári Törvénykönyv (2013. évi V. tv.), a Szerzői jogról szóló (1999. évi LXXVI. tv.) törvények megfelelő paragrafusainak.

A honlap tartalmának szerzői joga a Ferenczy Múzeumi Centrumot illeti meg, kivéve abban az esetben, ha a konkrét tartalom esetén más forrás van feltüntetve, illetve a szerzői joggal kapcsolatban egyéb közlés történik. A tartalomszolgáltató által közzétett, harmadik személyek szellemi alkotásait (cikkek, tanulmányok) felhasználni kizárólag a Szerzői jogról szóló törvény rendelkezései szerint lehetséges.

A honlap tartalma nem minősül közhiteles nyilvántartásnak, közokiratnak, azt a Ferenczy Múzeumi Centrum kizárólag tájékoztató jellegűnek tekinti. A honlapon található külső hivatkozások (linkek) követésével letöltött tartalom nem áll a Ferenczy Múzeumi Centrum befolyása alatt.

A felhasználási feltételek módosulása esetén, annak hatálybalépése előtt a változásokat a Ferenczy Múzeumi Centrum a honlapon közzéteszi.