HATLÉPÉS: Art Capital – ÁLOM

2019. 06. 01.

18 óra

Helyszín:

Ferenczy Múzeum

A nagysikerű HATLÉPÉS sorozat utolsó estjére június 1-jén az Art Capital művészeti fesztivál keretében kerül sor. A Magyar szürrealizmus című kiállításhoz kapcsolódva az est témája ezúttal az álom lesz. A kiállítás kurátorával, Gulyás Gábor esztétával Juhász Anna beszélget. Két kitűnő színművész, Petrik Andrea és Szikszai Rémusz a témához kapcsolódó, izgalmas szövegeket olvasnak fel, Barabás Lőrinc dzsessztrombitás pedig szürreális zeneműveket ad elő.
A Magyar szürrealizmus című kiállítás átfogó módon, 48 művész alkotásain keresztül mutatja be az irányzat legfontosabb teljesítményeit.

 

Karinthy Frigyes Láncszemek című novellájából tudjuk, hogy legfeljebb hat lépéssel bárki elérhető a Földön. A Ferenczy Múzeumi Centrum HATLÉPÉS programsorozata a szépirodalom barátainak szól, ám azzal a szándékkal, hogy a résztvevők – néhány lépés megtételével – a képzőművészethez is eljuthassanak.
A HATLÉPÉS című irodalmi szalon házigazdája a népszerű irodalmár, Juhász Anna.
A programmal kapcsolatos további információk:

 

A Magyar szürrealizmus tárlat a Ferenczy Múzeumban (Szentendre, Kossuth Lajos utca 5.) az est napján (2019. június 1-jén) meghosszabbított nyitvatartással 20 óráig látogatható.

 

Belépőjegy az estre: 1000 Ft
Kedvezményes belépőjegy a program résztvevőinek aznap a kiállításra: 700 Ft

 

📩 A programon való részvétel regisztrációhoz kötött: regisztracio@muzeumicentrum.hu

 

🚌 Budapestről autóbusz indul az estre, aki busszal jönne, regisztráló levelében kérjük, jelezze 2019. május 29-ig!

 

⏰ Időpont: 2019. június 1., szombat 18 óra
(az ülőhelyek elfoglalása 17:45-től, érkezési sorrendben lehetséges)

 

📍A program helyszíne: Ferenczy Múzeum, Szentendre, Kossuth Lajos utca 5.

 

Facebook esemény

 

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Az FMC eseményein kép- és videófelvétel készülhet. Részvételével Ön hozzájárul ahhoz, hogy az FMC a felvételeket közösségi média felületein és honlapján felhasználja. Hozzájárulását az info@muzeumicentrum.hu címen bármikor visszavonhatja.