Harmónia | Önismereti foglalkozás felnőtteknek Boros Lucával

az Eleven üresség című kiállításban

2020. 10. 18.

17 óra

Helyszín:

Ferenczy Múzeum

Önismereti foglalkozás felnőtteknek Boros Luca meseterapeutával az Eleven üresség – Marghescu Mária gyűjteményéből: Anna Mark, Alexandre Hollan és Bér János alkotásai kiállításhoz kapcsolódóan.

 
A létszám korlátozott (15 fő), a részvétel regisztrációhoz kötött:
regisztracio@muzeumicentrum.hu
Kiállítási belépőjeggyel látogatható.

 
Harmónia

 

Marghescu Mária gyűjteményéből merítünk ihletet és megoldási kísérleteket arra, hogyan élhetünk harmónikus életet. Fekete vagy fehér, érzékeny vagy érzéketlen minőséget képviselünk? Hol, vagy épp hogyan lelhetünk egyensúlyra? Van-e orvosság a kibillentségre? Szükséges-e egy új szív, ha túlérzékenyek vagyunk a világban, vagy ha a szívtelenség, a kőkeménység üti fel a fejét? Hogyan segít a látásmódunk, a szemléletmódunk a változásban és mindezért milyen árat kell fizetnünk? Három magyar emigrált művész – Bér János, Alexander Hollan, Anna Markt munkáin keresztül keressük a megoldási lehetőségeket a térben, az anyagban, az absztrakció uralta művészetben és egy magyar népmesében.
A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

 

Beltéri helyszíneinken a szájat és orrot eltakaró maszk viselése kötelező.

 
Az FMC eseményein kép- és videófelvétel készülhet. Részvételével Ön hozzájárul ahhoz, hogy az FMC a felvételeket közösségi média felületein és honlapján felhasználja. Hozzájárulását az info@muzeumicentrum.hu címen bármikor visszavonhatja.

 
Facebook-esemény