FMC SzÉN | Fedezd fel Szentendre kincseit!

Műgyűjtés másként

2020. 08. 29.

10 óra

Helyszín:

Négy kiállítóhely Szentendrén

A családi kalandjáték során négy kiállítóhelyre látogathattok el két nap alatt egy zsebfüzet segítségével. Az ikonnal ellátott helyeken szerezhetitek be a kiadványt, amelyben minden információt megtaláltok a játékra vonatkozóan. A család apraja-nagyja együtt fedezheti fel az izgalmas kiállításokat és a kiállítóhelyeket. Figyelem, kalandvágy és játékos kedv szükségeltetik!
A négy kiállítóhely bármelyikén el lehet kezdeni a játékot. Minden játékos kap ajándékot a helyszíneken, aki pedig a négy helyszínes kihívást is teljesíti, értékes ajándékokért szállhat versenybe sorsolásunkon.
 
A helyszínek és a kiállítások:
– Kovács Margit Kerámiamúzeum (Vastagh György utca 1., bejárat a Görög utca felől.): Kovács Margit, a Duna királynője
– Kmetty Múzeum (Fő tér 21.): Kmetty János – Az örök kereső
– ÚjMűhely Galéria (Fő tér 20.): Tria mala – Tűz Tenger Asszony. Gallai Judit Ágnes képzőművész kiállítása
– Szentendrei Régi Művésztelep/MANK Galéria (Bogdányi utca 51.): ÉLET-JELEK. Válogatás a 25 éves Ceredi Nemzetközi Kortárs Művésztelep munkáiból / Szentendrei Régi Művésztelep:
Szobrok a kertben. Szabadtéri szoborkiállítás a Szentendrei Régi Művésztelep kertjében
 
A nyári szünetben fess képet a Dunáról vízfestékkel!
A festményedet hozd el nekünk augusztus 29-én a Kovács Margit Kerámiamúzeumba, ahol két napra kiállítjuk, és amennyiben részt veszel a MANK-kal közös családi kalandjátékunkon, akkor plusz pontot kapsz érte a pontgyűjtő füzetedbe!
 
Ha a festményekről készült fotókat elkülditek nekünk e-mailben (muzeumpedagogia@muzeumicentrum.hu), részt vesztek egy sorsoláson, ahol két jegyet kisorsolunk a 2020. augusztus 30-án, vasárnap, 14 órától a Kacsakőnél tartandó FMC SzÉN | Fessük meg a fényeket és a vizeket – Családi festés című programra!