Álom

Konferencia-felhívás


ÁLOM

a Ferenczy Múzeumi Centrum konferencia-felhívása

időpont: 2019. június 12–13., kedd–szerda

helyszín: Ferenczy Múzeumi Centrum – Ferenczy Múzeum (2000 Szentendre, Kossuth Lajos utca 5.)

A konferencia az Art Capital 2019 programsorozatának része.

Jelentkezési határidő: 2019. április 8., éjfél

Olyan előadásokat várunk, amelyek az álom témáját vizsgálják a 19–21. századi képzőművészetben és irodalomban, elsődlegesen magyar és közép-európai, valamint nemzetközi példák elemzésével, különös tekintettel a szürrealista tendenciákra (szürrealizmus és helyi változatai).

Jelentkezni a konferenciára egy, szóközökkel együtt max. 2 000 karakter hosszúságú absztrakt beküldésével lehetséges. Az absztraktokat a konferencia szervezőinek, a következő címre kérjük megküldeni: Véri Dániel, daniel.veri@muzeumicentrum.hu.
Az absztraktok szervezők általi elbírálásának határideje: 2019. április 15.

A konferencia válogatott anyagából a Ferenczy Múzeumi Centrum – a pályázati források függvényében – tanulmánykötet megjelentetését tervezi.

Adatvédelmi rendelkezések

  • A Szervező, mint adatkezelő minden személyes adatot, amelyhez a pályázat során jut hozzá, bizalmasan és a hatályos adatvédelmi szabályoknak megfelelően kezel.
  • A jelentkezésben megadott adatok megadása önkéntes, és az adatkezelés bármelyik fázisában visszavonható az alábbi címen: veri@muzeumicentrum.hu (GDPR 6. cikk (1) bek. b) pont
  • Az adatkezelés időtartama: 2019. 04. 08. – 2019. 06. 13.
  • A kezelt adatok köre: név, e-mail cím.
  • Az adatkezelés célja: a pályázaton részt vevők regisztrálása és a kapcsolattartás a résztvevőkkel.
  • Az adatkezelés törlésének határideje a konferencia napja: 2019. 06. 13.
    A Szervező vállalja, hogy a tudomására jutott személyes adatokat a vonatkozó jogszabályokban foglaltaknak megfelelően, bizalmasan kezeli, azt harmadik személyeknek nem adja át, azokat harmadik személyek nem ismerhetik meg, az adatokat hozzáférhetővé nem teszi, adatfeldolgozót nem vesz igénybe, az adatokat nem továbbítja, az adatkezelés szabályainak mindenben eleget tesz. A pályázó a jelentkezésével egyidejűleg elfogadja a jelen adatkezelési rendelkezések teljes tartalmát, valamint kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a Szervező rendelkezésére bocsátott személyes adatait e célnak megfelelően, valamint a konferencia lebonyolítása érdekében a szükséges mértékben kezelje.
9713